BALIKESİR ÖZEL SPORCULAR İL ŞAMPİYONASI’NDA OBİDEV ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Balıkesir’de düzenlenen Özel Sporcular İl Şampiyonası’nda OBİDEV öğrencileri elde ettikleri derecelerle büyük gurur yaşattı. Farklı branşlarda yarışan özel sporcular, azimleri, disiplinleri ve üstün performanslarıyla dikkat çekti.
MASA TENİSİNDE ZİRVE OBİDEV’İN
Mental (Ferdi) Erkekler kategorisinde mücadele eden Çağrı Kıvrak birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attı. Otizm Erkekler 19 yaş altı kategorisinde ise OBİDEV sporcuları kürsüyü adeta domine etti. Mert Yılmaz birinci olurken, Taha Arda Yaral ikinci, Atlas Doğan üçüncü oldu. Otizm Erkekler 19 yaş üstü kategorisinde Alpcan Kaya birinciliği kazanırken, Emre Pehlivan ikinci sırada yer aldı. Kadınlar kategorisinde de başarılar devam etti. Mental Kadınlar kategorisinde Ayşe Atıcı birinci olurken, Otizm Kadınlar kategorisinde Merve Tabanlı birincilik elde etti.
ATLETİZMDE HIZ VE AZİM ÖN PLANDAYDI
Atletizm branşında (100-200 metre) farklı yaş kategorilerinde yarışan sporcular da önemli dereceler aldı. 12 yaş kategorisinde Kaan Furkan Başaran, 15 yaş kategorisinde Eymen İzci ve 17 yaş kategorisinde Mert Yılmaz birinci olarak kürsüye çıktı. Otizm kızlar 9 yaş kategorisinde yarışan Miray Ela Altuntaş da birincilik elde ederek gelecek için umut verdi.
YÜZMEDE BAŞARI DEVAM ETTİ
Yüzme 50 metre yarışlarında mücadele eden OBİDEV’İN Otizm tanısı bulunan Spor Eğitmeni Orhun Tuna Öztütün, gösterdiği performansla ikinci olarak önemli bir başarı kazandı.
GURUR TABLOSU
OBİDEV öğrencilerinin elde ettiği bu başarılar, özel sporcuların spordaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Sporcuların bu başarılarında emeği geçen antrenörler, aileler ve destek veren tüm paydaşlar büyük takdir topladı. Yetkililer, bu tür organizasyonların özel sporcuların sosyal hayata katılımını artırdığını ve özgüvenlerini güçlendirdiğini vurgulayarak, başarıların artarak devam edeceğine inandıklarını ifade etti. (Bülten)





































































