Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

NİHAT USTA GUINNESS YOLUNDA

Bu haber 35 kere okunmuş. 21.10.2025 Salı 13:39

NİHAT USTA GUINNESS YOLUNDA: SAVOLA’NIN GURURU AYVALIK’TAN!

Ayvalık, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Uluslararası Zeytin Hasat ve Turizm Festivali ile dopdolu bir programa ev sahipliği yaparken, festivalin unutulmaz anlarından biri de Savola Türkiye (Yudum) adına yaşandı. Festivalin ana sponsorlarından olan Savola Gıda, hem sektöre kattığı değer hem de çalışanlarına verdiği önemle dikkat çekerken, bu yıl gurur verici bir olaya imza attı.

50 YILLIK EMEK, ALKIŞLARLA TAÇLANDI

Savola Türkiye (Yudum)’un Ayvalık’taki fabrikasında tam 50 yıldır aralıksız “yağ kabul ustası” olarak görev yapan Nihat Çayır, hem fabrikanın hem de Ayvalık’ın simge isimlerinden biri haline geldi. Festivalin ikinci gününde gerçekleştirilen Suzan Kardeş konseri sırasında sahneye davet edilen Nihat Usta’ya, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve Savola Türkiye Genel Müdürü Houmer Balazadeh tarafından binlerce kişinin alkışları eşliğinde onur plaketi takdim edildi.

“DÜNYA REKORU AYVALIK’TAN GELEBİLİR”

Savola Türkiye Genel Müdürü Houmer Balazadeh, konuşmasında dünyada aralıksız en uzun süre çalışan kişinin 45 yıl ile bir İngiliz işçi olduğunu belirterek, “Nihat Ustamız, tam 50 yıl kesintisiz emek vererek bu rekoru geride bıraktı. Bu nedenle Guinness Rekorlar Kitabı’na başvuru yapacağız. Savola ailesi olarak onunla gurur duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

AYVALIK’TAN DÜNYAYA EMEK VE SADAKAT MESAJI

Bu anlamlı an, hem Savola çalışanları hem de festival katılımcıları için duygusal bir gurur tablosuna dönüştü. Ayvalık, bir kez daha emeğin, bağlılığın ve üretimin simgesi olduğunu gözler önüne serdi. Nihat Usta, sadece Savola Türkiye ( Yudum) un değil, tüm Ayvalık’ın gururu oldu. HABER: ALİ İHSAN UYSAL / AYVALIK

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?