Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler
  • Akşam Gazetesi
  • Bir Gün Gazetesi
  • Bugün Gazetesi
  • Cumhuriyet Gazetesi
  • Dünya Gazetesi
  • Fanatik Gazetesi
  • Fotomaç Gazetesi
  • Güneş Gazetesi
  • Haber Türk Gazetesi
  • Hürriyet Gazetesi
  • Millî Gazete
  • Milliyet Gazetesi
  • Posta Gazetesi
  • Radikal Gazetesi
  • Sabah Gazetesi
  • Sözcü Gazetesi
  • Star Gazetesi
  • Takvim Gazetesi
  • Taraf Gazetesi
  • Türkiye Gazetesi
  • Vatan Gazetesi
  • Yeni Akit Gazetesi
  • Yeni Asta Gazetesi
  • Yeni Şafak Gazetesi
  • Zaman Gazetesi

VALİ USTAOĞLU’NDAN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MESAJI

Bu haber 99 kere okunmuş. 02.10.2026 Cuma 14:03

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu mesajında, “Toplumun her kesiminden, her yaş ve seviyeden insanı hiçbir ayrım gözetmeksizin aynı safta buluşturan camilerimiz; ibadet yeri olmanın yanında, dini ve milli değerlerimizin, kardeşliğin ve dayanışmanın pekiştiği kutsal mekanlardır.

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu yılki teması "Cami ve Sosyal Hayat" olarak ilan edilmiştir.

Bu anlamlı tema, camilerimizin birleştirici ve kaynaştırıcı gücünü bir kez daha gözler önüne sermektedir. Bu mukaddes mekanları ilim ve irfanla dolduran, ömrünü din hizmetine adamış fedakâr din görevlilerimiz; ibadetlerimizin doğru bir şekilde yerine getirilmesinde, hayatın her alanında dinimizin getirdiği emir ve yasaklarının uygulanmasında topluma yön veren gönüllü rehberlerimizdir.

Görevlilerimiz, dini vecibelerin yerine getirilmesine öncülük etmenin yanında, toplumsal hayatın her anına dokunmakta; vatandaşlarımızın hem en mutlu anlarında hem de en zor, kederli günlerinde yanlarında olmaktadırlar. Halkımızı hurafelerden uzak, en doğru dini bilgilerle aydınlatırken, toplumun her kesimi arasında sevgi ve hoşgörü köprüleri kuran birer şefkat elçisi olarak görev yapmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle; ömrünü din hizmetine adamış tüm din görevlilerimizin ve Diyanet çalışanlarımızın bu anlamlı haftasını tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş olan görevlilerimizi rahmetle anıyor, başta aziz Balıkesirli hemşehrilerimiz olmak üzere, bütün vatandaşlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi. Haber: Hasan AKAR

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?